Parlay strategie

Parlay strategieDe Parlay strategie is een manier van blackjack spelen waarmee je grote winsten kunt behalen. In tegenstelling tot de basis strategie en kaarten tellen, zal deze strategie geen invloed hebben op je winkansen. Bij het toepassen van Parlay wordt alleen voorgeschreven hoeveel geld je per hand moet inzetten. Het is niet moeilijk te begrijpen dat je hiermee niet meer kans hebt om te winnen. Wel is het een goede manier om de winst die je maakt tijdens een sessie gokken zo hoog mogelijk op te laten lopen. Op deze pagina leggen we je uit hoe je op deze manier blackjack speelt. Je kunt na het lezen van deze uitleg zelf bepalen of het strategisch is om zo te spelen. Uiteraard geven we je ook enkele tips om meer handen te winnen. Zo ben je in staat om nog meer winst te behalen.

Uitleg Parlay strategie

21en met geldVoor zo’n beetje alle kansspelen die in het casino beschikbaar zijn om te gokken, is wel een strategie bedacht. Wanneer het gaat om een systeem die bepaalt hoeveel je per keer moet inzetten. Dan zal deze in de meeste gevallen bedacht zijn voor roulette. Dit is ook het geval voor Parlay. Omdat je echter gebruik moet maken van inzetmogelijkheden waarbij je een 50/50 kans hebt om te winnen kan je ook met blackjack op deze manier spelen. Wat men doet is proberen zoveel mogelijk winst te maken op momenten dat er sprake is van een lucky streak. Iedere keer dat je namelijk een hand weet te winnen, laat je de originele inzet en de winst staan om deze opnieuw op het spel te zetten. Dit zal ervoor zorgen dat de winst die je behaalt enorm snel op zal lopen. Tenminste als je het voor elkaar krijgt om meerdere handen achter elkaar te winnen. Een gelukreeks duurt echter nooit oneindig. Je moet daarom ook van tevoren bedenken na hoeveel keren verdubbelen je stopt en de winst pakt.

Tegenovergestelde Martingale

Op onze website kan je ook lezen over de verdubbelen strategie. Een manier van spelen die ook wel Martingale wordt genoemd. Het systeem schrijft voor dat je iedere keer wanneer je verliest je inzet verdubbelt. Dit doe je net zo lang totdat je weer eens weet te winnen. De Parlay strategie is eigenlijk het tegenovergestelde van Martingale. Nu verdubbel je namelijk niet bij een verliezende hand de inzet, maar bij winst. Je gokt er dus op dat er zoiets bestaat als een lucky streak. Op sommige momenten is het geluk simpelweg aan jouw zijde. Je zal dan meerdere handen achter elkaar winnen van de dealer. Mocht zo’n moment zich voordoen dan moet je natuurlijk zoveel mogelijk winst behalen. Parlay is een manier om dit voor elkaar te krijgen. Na de eerste gewonnen hand laat je namelijk al het geld staan om dit nog een keer te verdubbelen. Win je enkele handen achter elkaar dan behaal je een enorme winst.

Voorbeeld progressie inzetten

progressie inzettenUiteraard zullen we ook nu weer met enkele voorbeelden duidelijk maken hoe je precies moet inzetten met het gebruik van de strategie. Dit zal je in staat stellen om de uitleg beter te begrijpen. Zoals gezegd moet je de originele inzet steeds samen met de winst laten staan wanneer je een hand weet te winnen. Je kunt deze keer met een hogere inzet beginnen. Je hoedt immers niet steeds meer van je eigen geld op het spel te zetten. Laten we als voorbeeld nemen dat je gokt met een inzet van 5 euro per hand.

  • De eerste hand zet je 5 euro in en je wint.
  • Nu laat je de originele inzet en de 5 euro winst staan. De volgende inzet is dus 10 euro.
  • Met de laatste hand is 10 euro winst gemaakt. De volledige 20 euro laat je nog een keer staan.
  • Na drie keer winst hebt je 40 euro gemaakt. Nog een keer zetten we dit op het spel.
  • We hebben nu van onze 5 euro inzet in 4 handen 80 euro gemaakt. Tijd om de winst te pakken.

Je ziet dat we ophouden met verdubbelen na vier keer winnen. Dit is een realistisch aantal. Als je namelijk door blijft gaan, dan zal je gegarandeerd een keer het volledige bedrag verliezen.

Aanvullende tips voor meer winst

Wat we je nog meer voor tips kunnen geven is dat je ook bij het toepassen van Parlay, gebruik moet maken van de basis strategie. Bij het maken van beslissingen raadpleeg je elke keer het blackjack schema. Door namelijk op deze manier te spelen heb je de meeste kans om te winnen. Een serie winsten is daardoor het meest waarschijnlijk. Heb je overigens het geluk om een blackjack gedeeld te krijgen. Dan hoef je niet af te wijken van het systeem. Je kunt de extra winst ook weer op het spel zetten. Een andere optie is om de helft extra ervan af te pakken.

disclaimer
€250 + 100 FS